Kralj neprijatnog sadržaja Goran Sićve Vesić se vratio na TikTok

Iiiii, neka izborne igre počnu!

Tako glasi jedan od komentara na najnovijem TikTok videu koji je objavio Sićve. Ako ste pomislili da je reč o nekom ludom klincu koji imitira svoju babu, grešite. Reč je o ministru građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goranu Vesiću.

@sicve011 #srbija #fyp #foryou #fypsrbija #balkantiktok #srbijatiktok #sicve011 #vesic #goranvesic #ministar #izgradnja #2023 #beograd #trend ♬ original sound – Goran Vesić

Jeste li već zaboravili na ovu stranu bivšeg zamenika gradonačelnika Beograda? Nije ni čudo, jer je Vesić iz nepoznatih razloga poslednjih meseci potpuno zapostavio svoju omiljenu društvenu mrežu TikTok.

I taman kad se priča oko novih izbora zahukala, eto Sićvea ponovo, da kaže šta će se sve graditi u narednom periodu. Naravno u svom stilu – krajnje nepotrebno, neprijatno, i omladinskim jezikom rečeno “cringe”.

„Nesreća nikad ne dolazi sama, evo vratio se i Sićve“, „Znamo šta se neće graditi, metro i autobuska stanica“; „Kralj neprijatnog sadržaja se vratio“; „E sad i zvanično, neka izborne igre počnu“ samo su neki od komentara koji kao i da označavaju početak igre u kojoj će se Vesić truditi da snimi što čudniji klip, a publika sa TikToka se truditi da mu kaže iskreno šta misli.

Minstarka Đedović se udaje za 9 godina mlađeg pevača, člana žirija u Zvezdama granda

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *