Tvoj veliki jesenji horoskop 2023 je ovde: Detaljna prognoza od novembra do kraja godine

Pred vama je horoskop za jesen 2023. godine. Jesenji horoskop, sa sezonama Ribe i Jarca, nam poručuje da se dobro zagledamo u sebe, a zatim da ciljamo visoko. Ono što budemo osvojili nam je oduvek i pripadalo.

Dakle, uprkos teškim odlukama i možda još težim potezima, treba da budemo hrabri i ove jeseni uradimo bar mrvicu više od onoga što mislimo da je naš maksimum.

Ne propustite: Najnoviji nedeljni horoskop i Veliki horoskop za novembar 2023 a tu je i Ljubavni horoskop za novembar 2023

Pre nego što pogledate jesenji horoskop 2023 za svoj znak, predlažemo da pogledate najvažnije planetarne uticaje tokom ove sezone. Obratite pažnju na ove dane:

23. septembar – Kraj leta i jesenja ravnodnevnica. Sunce tog dana ulazi u uravnoteđenu Vagu ohrabrujući nas da otvoreno odmerimo svoje mogućnosti i potražimo savet kako da krenemo napred. Ne dozvolite da vas teška odluka spreči da napredujete.

10. okobar – Pluton doživljava transformaciju i kreće napred u ambicioznom Jarcu. Ova planeta upravlja našim odnosima prema seksu, smrti, moći i podsvesti. To je odlična prilika da se oslobodimo zastarelih struktura moći koje više ne služe našim najvećim potrebama. Zauzmite se za ono što je ispravno i ne potcenjujte sebe.

Žena horoskop oktobar

14. oktobar – Pomračenje Sunca u Vagi inspirisaće nas da razmislimo o našim odnosima. Tokom ovog događaja, ohrabreni smo da zavolimo i volimo sebe. Ova lunacija bi takođe mogla da otkrije beskorisne navike ili obrasce razmišljanja koje ćemo morati da odbacimo da bismo postali bolji partneri, prijatelji ili bolje kolege.

23. oktobar – Sunce koje vlada egom ulazi u snalažljivu Škorpiju. Ova astrološka sezona može nam pomoći da se prilagodimo svom unutrašnjem detektivu kako bismo otkrili skrivene istine – i pristupili našim najistinitijim željama. Ali dok osećamo zov da slobodnije izrazimo svoje strasti, samo korak nas deli od provalije u kojoj vladaju sebičluk i jednoumlje. Dajte sve od sebe da izbegnete da vas posesivnost, manipulacija i ljubomora zaobiđu.

28. oktobar –  Pomračenje Meseca u Biku. koji voli bezbednost. Ovaj događaj bi mogao doneti iznenađenja i pozitivne promene u vaš svet, menjajući vaš stav prema materijalnom. Bićete inspirisani da zasučete rukave i stvorite to bogatstvo o kom sanjate, ali ne zaboravite da su u tim snovima i dragi ljudi bez kojih novac ne bi ništa značio. Od suštinskog je značaja da, tokom ove lune, izbegnemo da pohlepa pokvari naše veze sa dragim ljudima.

4. novembar –  Saturn, planeta mudrosti, strukture i discipline, postaće direktna u intuitivnim Ribama, okončavajući svoj retrogradni ciklus. Kako se planeta sa prstenom kretala unazad tokom protekla četiri i po meseca, bili smo ohrabreni da ojačamo svoju samodisciplinu i stvorimo nova pravila po kojima ćemo živeti. Sada je vreme da vidite da li možete da se pridržavate svojih obaveza. Samo vi imate moć da izgradite reputaciju po kojoj će vas pamtiti.

Nedeljni horoskop od 14. do 20. avgusta 2023, samokontrola, žena na poslu
Photo: Freepik (Image by Freepik)

22. novembar – Sunce ulazi u saosećajnog Strelca i budi usnulu nadu. Dok sunce bude prolazilo kroz ovaj promenljivi vatreni znak, osećaćemo se pozvanim da apsorbujemo znanje i steknemo šire razumevanje našeg mesta u svetu. Ovo je idealno vreme da tražite načine da pomognete ljudima izvan vaše neposredne društvene sfere. Naravno da je bitno da natovarite samo onoliko koliko možete da nosite, ali nema štete u posezanju za zvezdama tokom sezone Strelca. Ciljajte visoko i videćete šta će se “zakačiti”.

6. decembar -Neptun, menadžer naše mašte, ulazi u zamišljene Ribe. Kakav događaj, ha? Dok plava planeta nastavlja da se kreće napred, ohrabreni smo da negujemo našu osetljivost prepuštajući se muzici i filmu, a možda čak i stvarajući neku svoju umetnost. Iskoristite ovaj trenutak za fantazije, lude ideje i snove. Samo neka noge budu na zemlji, jer nas direktno kretanje Neptuna može dovesti u iskušenje da zanemarimo odgovornosti.

12. decembar – Merkur, koji upravlja komunikacijom, postaje retrogradan u pragmatičnom Jarcu. Pokušajte da ne budete previše strogi prema sebi. Ako dozvolite da anksioznost ili nestrpljenje prevladaju nad vama, mogli biste na kraju pogrešno pročitati situaciju ili se uplesti u nepotrebnu dramu. Podsetite se da uz uzdržanost i saosećanje možete prevazići sve prepreke sa kojima se možete suočiti. Planeta glasnik će ponovo krenuti direktno već za doček nove godine.

Jesenji horoskop 2023 za svaki znak je ovde:

Ovan horoskop za jesen 2023

Jako te je zasvrbela ideja da otpočneš novo poglavlje u poslu, Ovnu? Pokušaj da ne žuriš sa promenama; umesto toga, razmisli o tome kako možeš da iskoristiš svoja prošla iskustva da bis zacrtala svoj sledeći veliki potez.

Horoskop Ovan
Photo: Агзам Гайсин, Pixabay

4. novembra, Saturn, tvoj vladar karijere, postaće direktan u tvojoj 12. kući snova, tajni i završetaka, podstičući te da zaista razmisliš o svemu što si do sad postigla u svom profesionalnom životu. Formulisanje puta napretka može potrajati, ali uz dovoljno strpljenja i pripreme, bićeš spremna da preuzmeš svet.

Provedi ovu jesen otkrivajući šta te čini srećnom i kako možeš da iskoristiš svoje veštine i interesovanja. Upravo tu se krije tvoj gorivo za nepredak i izgradnju uticaja i reputacije po kome će te pamtiti. Ne propusti detaljan mesečni horoskop za oktobar Ovan.

Ovde je astrološka LIČNA KARTA Ovna – najdetaljniji prikaz znaka sa svim kombinacijama podznaka. Ovde je Ovan podznak Jarac, a ti na dnu tog teksta izaberi svoj podznak.

Jesenji horoskop 2023 Bik

Sve je povezano dragi Biku. Ove jeseni, ako otvoriš srce i um da više ceni male životne slučajnosti, otkrićeš fantastičan svet koji postoji van materijalnog carstva.

Horoskop Bik
Photo: Агзам Гайсин, Pixabay

Kada Saturn, planeta koja upravlja putovanjem, obrazovanjem i filozofijom, bude direktna stanica u tvojoj 11. kući prijateljstva i ciljeva (4. novembar), osetićeš poziv da se opustiš i slobodnije razmipljap i planiraš. S tim će stići i uzbudljiva nova iskustva.

Iskoristi ovu priliku da izađeš iz svoje zone komfora i potraži stimulativne izazove za svoj um. Ko zna? Jedno malo pitanje, u pravo vreme i na pravom mestu, moglo bi izazvati razgovor koji će te na kraju odvesti u avanturu života.

Ne propusti detaljan mesečni horoskop za oktobar Bik. A ovde je LIČNA KARTA Bika – najdetaljniji astro opis znaka sa svim kombinacijama podznaka. Evo Bik podznak Jarac, a ti na dnu tog teksta pronađi stranicu koja odgovara tvom podznaku.

Blizanac

Trenutno imaš čime da se ponosiš u svom profesionalnom životu. Ako si ovog leta imala osećaj ogromnog pritiskom na poslu, znaj da je to bio proces brušenja naskupljeg dijamanta.

Blizanac horoskop
Foto: Aгзам Гайсин, Pixabay

Dakle, tokom jeseni, postaraj se da svoje vreme i energiju učažeš samo tamo gde se slave tvoje ideje i gde se osećaš zaista cenjenom. Ne pristaj na manje, jer imaš puno pravo na full tretman.

Bićeš spremna da koristiš svoj kreativni um od 6. decembra, kada se tvoj vladar karijere, Neptun, usmerava u 10. kuću javne slike i dostignuća. Iskoristi ovaj trenutak da pojuriš inspiraciju i počneš da praviš zaista velike stvari.  Ako posumnjaš u sebe tokom jeseni 2023, vrati se na ovu stranicu i ponovo pročitaj horoskop za jesen 2023 🙂

Nemoj proputiti veliki mesečni horoskop za oktobar 2023 Blizanac.

Rak

Da li su te muke surovog materijalnog sveta srušile, dragi Raku?

Horoskop Rak
Foto: Агзам Гайсин, Pixabay

Možda ćeš i dalje biti suočen sa nekim teškim realnostima kako jesen počinje, ali tvoj korak će se ubrzavati kada se Neptun, planeta koja vlada srećom, 6. decembra usmeri u tvoju devetu kuću obrazovanja i verovanja.

Kada plava planeta krene napred, on će otkriti lepotu ljudskog iskustva, pomažući ti da vidiš svet kroz ružičaste naočare dok se fokusiraš na obogaćivanje uma.

Iskoristi ovo vreme da odmoriš od društvenih mreža i zaroniš u knjige, umetnost i muziku koji će ti poboljšati raspoloženje. Promena tempa može trajno da promeni tvoju perspektivu. Naravno, na bolje.

Nemoj propustiti veliki mesečni horoskop za oktobar 2023 Rak

Lav jesenji horoskop 2023

Imaš moć da učiniš da bilo šta izgleda primamljivo, Lavu.

Horoskop Lav
Photo: Агзам Гайсин, Pixabay

Ove jeseni ćeš možda uspeti da sebe prevariš, pa da zavoliš kućne obaveze. Posebno kada Pluton, koji upravlja tvojim domom i porodičnim životom, 10. oktobra staje direktno u tvoju šestu kuću zdravlja, posla i rutine.

Ovo je odločno vreme da usavršiš svoje tehnike i da postaneš efikasniji u tim svakodnevnim obavezama i aktivnostima.

Kako ne bi u tom procesu “pregorela”, savetujemo da nađete izvor zabave. Nabavi zabavnu odeću za vežbanje, isprobaj neke ekstravagantne recepte i napravi igru od svojih obaveza. Ovde je mesečni horoskop oktobar Lav.

Devica – Horoskop za jesen 2023

Jesi li spremna da se ponovo zabavljaš, Device? Dosta je bilo preuzimanja tuđih zadataka i odgovrnosti.

Horoskop Devica
Photo: Агзам Гайсин, Pixabay

Jako je važno da ove jeseni jasno i artikulisano, bez mrvice sumnje, saopštavaš svoje potrebe i zahteve. To je način da izbegneš probleme i pretnje u svim odnosima u tvom životu.

Kada tvoja planeta željna zadovoljstva, Saturn, 4. novembra bude postavljena u tvojoj sedmoj kući veza, imaćeš prelepu priliku da revitalizuješ svoj duh opuštanjem, istraživanjem i flertovanjem sa ljudima koji će ti z agolicati maštu.

Biće to vreme da na lep i zanimljiv način istražiš granice svoje emotivnosti. Samo, ne zaboravi da je neophodno da iskomuniciraš ono što osećaš. Moraćeš biti iskrena prema sebi i bliskim ljudima tokom ovog perioda. Ovde je veliki mesečni horoskop oktobar Devica.

Vaga

Da li ste u poslednje vreme razmišljali o velikoj kupovini ili renoviranju svog prostora, Vago? Došlo je vreme da se ta razmišljanja obistine. Posebno nakon Plutona, vašeg vladara novca, koji je direktan u vašoj četvrtoj kući doma, porodice i fondacija 10. oktobra.

Horoskop Vaga
Photo: Агзам Гайсин, Pixabay

U stvari, ovaj tranzit će vas naoružati sa dovoljno samopouzdanja da se uhvatite u koštac sa skoro svim izazovima sa kojima se možete suočiti u svojoj privatnoj sferi — ali to ne znači da kroz sve zahtevne zadatke i izazove morate prolaziti sami.

Budite otvoreni i iskreni sa svojim voljenima i nemojte kriti finansijske brige od njih.  Dobićete njihovu podršku, a samo to vam nedostaje da ove jeseni budete nezaustavljivi.

Nemojte propustiti veliki mesečni horoskop za oktobar 2023 Vaga.

Škorpija

Škorpijo, ti oživiš kada jesen stigne!

Horoskop Škorpija
Photo: Агзам Гайсин, Pixabay

Jesenji horoskop 2023 ti poručuje da stiže nova energija. Bićeš u prilici da pokupiš veliku količinu inspiracije i znanja iz svog neposrednog okruženja. A počevši od 10. oktobra, kada tvoja vladajuća planeta, Pluton, postane direktna u tvojoj trećoj kući korespondencije, ohrabren si da izađeš iz svoje ljušture i započneš razgovore sa ljudima koji isto misle. Naći ćeš ih u neposrednoj okolini.

Ovo je divno vreme da stekneš nove prijatelje koji uživaju u tvom smislu za humor i ljubavi prema igri. Ako imaš afinitete prema organizaciji i vođstvu, pokreni inicijative, organizuj večeri druženja, igara, razne manifestacije i sl. Proveri i mesečni horoskop oktobar Škorpija.

Strelac

Kako izgleda tvoj dom iz snova, Strelče? Ove jeseni, ohrabrujemo te da provedeš neko vreme razmišljajući o tome. Zatim, kada vaša vladajuća planeta, Neptun, 6. decembra stane u tvoju četvrtu kuću kuće i porodice, bićeš spremna da počneš da povlačiš poteze.

Horoskop Strelac
Photo: Агзам Гайсин, Pixabay

Dok ukrašavaš, nameštaš ili obnavljaš svoj prostor, pokušaj da težiš individualnosti umesto da pratiš trenutne trendove.

Upravljanje budžetom i novcem primoraćete da do pucanja rastegliš svoje granice kreativnosti, a to bi moglo doneti zaista jedinstvene rezultate.

Neka te planeta intuicije vodi ka prijatnoj atmosferi koja odražava tvoj ukus, stil i ličnost. Ovde je mesečni horoskop za oktobar 2023 Strelac.

Jarac

Konstantno se razvijaš, Jarače. Ove jeseni ćeš imati sjajnu priliku da napraviš promene u načinu na koji komuniciraš sa ljudima u svom životu.

Horoskop Jarac
Photo: Агзам Гайсин, Pixabay

4. novembra, tvoja vladajuća planeta, Saturn, postaće direktna u tvojoj trećoj kući korespondencije, ohrabrujući te da eksperimentišeš sa ovim novim strategijama za samoizražavanje.

To bi ti čak moglo pomoći da unaprediš svoj društveni status, što će otvoriti vrata da potpunije iskusiš svet.

Tvoje je samo da hrabro iskoračiš.

Iskoristi svoje novostečeno samopouzdanje za sejanje novih semena prijateljstva i uspostavljanje različitih veza. Ne propustite mesečni horoskop oktobar 2023 Jarac.

Vodolija horoskop za jesen 2023

Ti si jedinstvena i to znaš Vodolijo!

Horoskop Vodolija
Photo: Агзам Гайсин, Pixabay

Ove jeseni, imaćeš priliku da stekneš novo priznanje za svoju jedinstvenu perspektivu i iskustva, posebno kada je u pitanju tvoj rad.

Kada Pluton, koji nadgleda tvoju karijeru, 10. oktobra bude direktan u tvojoj 12. kući snova, tajni i završetaka, iskoristi priliku da zaista razmisliš o tome kako si prevazišla profesionalne prepreke.

Ako zov za promenom prejak, sačekaj bar dok ne formulišeš čvrst plan sa ljudima od poverenja. Ovo je odličan trenutak da odmeriš sve svoje mogućnosti i pregledaš šta funkcioniše, a šta ne.

Ovde je veliki mesečni horoskop za oktobar Vodolija.

Jesenji horoskop 2023 Ribe

Budi nežna prema sebi, Ribo.

Horoskop Ribe

Ti si osetljiva duša koja živi u svetu koji je često zabrinjavajući, a to može biti teška pilula koja se teško guta kada je tvoja vladajuća planeta, Neptun, u retrogradnoj fazi, kao što će biti tokom većeg dela ove jeseni.

6. decembra, plava planeta će stati direktno u tvoju prvu kuću pojavljivanja i sebe, a ti ćeš biti blagoslovena novim optimizmom. Do tada, pozvana si da se osloniš na svoju intuiciju koja će ti pomoći da prođeš kroz teške stvari.

Jesenji horoskop 2023 ti poručuje da malo više brineš o sebi — to će ti pomoći da poboljšaš raspoloženje i podigneš umoran duh. Proveri i veliki mesečni horoskop za oktobar Ribe.

Tekst je preveden sa portala cbc.ca, a naslovnu fotografiju potpisuje Vecstock. Drugi mediji mogu preuzeti tekst uz jasno navođenje izvora Weekly.rs i link ka ovom tekstu.

 

5 thoughts on “Tvoj veliki jesenji horoskop 2023 je ovde: Detaljna prognoza od novembra do kraja godine”

  1. Pingback: Mesečni horoskop za oktobar 2023: Originalna i najdetaljnija analiza na Netu | Weekly.rs

  2. Pingback: Veliki mesečni horoskop za septembar 2023: Jarac, Vaga i Strelac pred lekcijama života | Weekly.rs

  3. Pingback: Nedeljni horoskop od 25. septembra do 1. oktobra 2023. godine | Weekly.rs

  4. Pingback: Nedeljni horoskop od 2. do 8. oktobra: Blizanac uzalud brine, Vaga i Devica pred problemima | Weekly.rs

  5. Pingback: Mesečni horoskop za novembar 2023 po nedeljama: 3 znaka očekuje ostvarenje sna | Weekly.rs

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *