Bojana Stamenov

Šta jede žena koja je smršala 72 kg? Bojana Stamenov je napravila 2 ključne promene koje tope salo

Bojana Stamenov, poznata pop pevačica, smršala je neverovatnih 72 kilograma.

Ovaj podvig vredan divljenja nije bio ni malo lak, a u poslednjoj izjavi Bojana potvrđuje da su dovoljne dve ključne i radikalne promene. Naravno, preduslov za sve je čvrst stav, velika želja, ali ništa manje ni podrška.

‒ Trener mi je objašnjavao šta i kako treba da radim, a ja sam ga slušala po sistemu: „Ne smaraj me, obišla sam tolike nutricioniste, o režimima ishrane mogu danima da ti pričam.‟. Čak sam pomislila: „Radiću kako hoću, ali ću ići kod njega na treninge.“

– Međutim, posle nešto manje od tri meseca borbe, sa sobom a ne sa njim, prestala sam da pijem sve lekove. Tada sam počela da se predajem Nemanjinom sistemu rada i znanju njegovog tima trenera – ispričala je Bojana za HELLO!.

‒ U toj teretani prvi put mi je neko rekao „ponosim se tobom“, a to je jako važna rečenica. Mnogo su mi značili podrška koju sam dobila od svih tih momaka i Nemanjina posvećenost. Ni sada mi nije svejedno kad mi pošalje „smajlija“ koji maše, jer njime poručuje: „Zašto mi dva dana nisi napisala ili fotografisala šta si jela?“ Čak i kada bi nastupio „dan varanja“, nisam imala problem da mu to kažem.

Ne propustite:

Istrajnost u vežbanju je prva ključna promena koju smršavljenje zahteva, a druga je potpuno izbacivanje hleba iz ishrane.

Pevačica za prvi obrok najčešće bira tri kuvana jaja, salatu od jednog paradajza i krastavca bez dresinga i voće po želji. Hleb nije na njenom meniju ni za jedan obrok.

Novak na US Openu slavio i Tarin 6. rođus, bez igraonice, skupog keteringa i animatora

2 thoughts on “Šta jede žena koja je smršala 72 kg? Bojana Stamenov je napravila 2 ključne promene koje tope salo”

  1. Pingback: Sestre Amra i Elma su 90-ih izbegle u SAD i stvorile marketing imperiju o kojoj piše i Forbs | Weekly.rs

  2. Pingback: Plastični hirurg izabrao 3 najlepše Srpkinje | Weekly.rs

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *