Aleksandra Prijović

Ko je Aleksandra Prijović? Od devojčice koju su ismevali u školi u Hrvatskoj, do kraljice Arene

Aleksandra Prijović je srpska folk pevačica koja je oborila rekorde u beogradskoj Štark Areni. U rekordnom roku prodala je ulaznice za svoj prvi solistički koncert, a zatim je, prema pisanju medija, ostvarila i najveću zaradu – od tri uzastopna koncerta je inkasirala čak milion evra.

Ona je jedina “Zvezda granda” i jedina srpska pevačica kojoj je pošlo za rukom da tri noći zaredom napuni najveću dvoranu na Balkanu.

I ne samo to, beogradski koncerti su samo jedan deo njene balkanske turneje. Karte za koncerte u zagrebačkoj Areni i u Sarajevu su takođe rasprodati. Bez imalo zadrške, i bez obzira na to da li vam se sviđa ili ne sviđa vrsta muzike koju ona izvodi, Prija je danas najtraženija pevačica na Balkanu.

Ko je Aleksandra Prijović?

Detinjstvo je provela u Hrvatskoj, a sa samo 13 godina snimila je dve pesme. Iako danas uživa u luksuzu, Aleksandru Prijović život nije uvijek mazio.

Srpska pop-folk pevačica početkom 2013. godine postala je popularna zapaženim učešćem u muzičkom takmičenju ‘Zvezde Granda’. Još kao mala pokazivala je talent za pevanje, a sa samo 13 godina snimila je dve pesme.

Svojim sjajnim glasovnim sposobnostima uspela je osvojiti četvrto mesto u ‘Zvezdama granda’, a kao nagradu dobila je pesmu ‘Još večeras plakaću sa tobom’Iste godine snimila je duet s pobednikom te sezone, Amarom Jašarspahićem, a pesma nosi naziv ‘Ma pusti ponos’.

Patnja zbog razvoda roditelja i ismevanja u školi

Zbog pojavljivanja u Zvezdama granda u školi su je ismevali pa joj je život u Hrvatskoj ostao u ružnom sećanju.

– Okruženje u kojem sam živela bilo je nemilosrdno prema meni, ali i mojoj majci. Vrijeđali su nas i ponižavali bez ikakvog razloga.To me baš bolelo. Svi su se družili zajedno, a ja sam imala samo jednu prijateljicu – ispričala je za magazin Glossy.

Ne propustite:

Detinjstvo je provela u skromnoj kući, nedaleko od centra Belog Manastira u Hrvatskoj. Čim je od nastupa počela zarađivati honorare, novac je davala porodici i ulagala u renoviranje doma, a odmalena je imala volju za radom.

– Kao devojčica sam išla kod bake u firmu i tu sam njenim kolegicama kuvala kafu. Svima sam govorila da idem na posao s bakom. Međutim, prvi posao od kog sam zaradila neki novac bilo je pevanje. Imala sam tad 15 godina. Donela sam novac kući jer sam želela da pomognem porodici. Nije mi padalo na pamet da trošim na krpice i izlaske – ispričala je jednom prilikom Aleksandra čiji su se roditelji rastali dok je još bila dete.

– Najteže mi je bilo kad dođu novogodišnji i božićni praznici. Svi moji prijatelji bili su sa svojim roditeljima, ali ne i ja. Malo sam bila kod mame, malo kod tate, a želela sam da budemo zajedno. To mi je oduvek bila boljka – izjavila je.

Prija niže hit za hitom, publika je obožava

Prvi veliki uspeh postigla je s pesmom ‘Za nas kasno je’, a upravo je ta pesma izabrana za jedan od najvećih hitova 2015. godine. ‘Totalna anestezija’, ‘Senke’, ‘Uspomene’, samo su neki od ostalih hitova koji su postigli sjajan uspeh i podigli je na sam vrh estrade.

2017. godine izdala je prvi album naziva ‘Testament’, a istoimena pesma postala je najslušaniji hit s albuma. Isto tako, trenutno najslušaniji njen hit na YouTube-u, koji sada već broji više od 96 miliona pregleda, je pesma ‘Ko si ti’ u duetu sa Sašom Matićem (45).

Brak sa Breninim posinkom

Aleksandra je danas u braku s Filipom Živojinovićem (38) s kojim ima sina Aleksandra, a zahvaljujući svom talentu i radu, ali i dobrostojećoj porodici supruga, pevačica danas može priuštiti život na relaciji Beograd-Monako-Majami, pa i da u letnjim mesecima uživa na luksuznoj jahti.

Ne propustite:

Aleksandra i Filip venčali su se 2018. godine i naredne godine dobili su i sina. Pevačica je jednom prilikom ispričala kako su se upoznali i čime ju je Živojinović osvojio.

– Pre nego što smo se počeli zabavljati, godinama smo se sretali na raznim mestima, u prolazu. Viđali smo se i kod Brene i Bobe na privatnim zabavama na kojima sam često pevala – ispričala je tada Aleksandra i otkrila kako su se nakon toga sreli u jednom klubu, gde joj je on prišao i rekao kako bi bili super par, a sve ostalo je istorija.

Nije završila srednju školu

Prijović ne krije ne tako pohvalnu činjenicu o sebi, a to je da ona nije završila srednju školu.

– Osnovnu školu sam završila u Belom Manastiru i bila sam odličan đak. Onda sam upisala Drugu srednju školu i završila redovno tri razreda, ali četvrti nisam. Prosto, život me je odveo na drugu stranu. Kada ti se desi nešto o čemu si oduvek maštao, kao ja o pevanju, onda zanemariš sve ostalo – ispričala je svojevremeno Aleksandra za domaće medije, dodajući da su joj nastavnici dali dozvolu da četvrti razred završi vanredno.

–  Dosta sam putovala zbog takmičenja za Beograd i nastavu sam ostavila po strani. Ne mogu da kažem da me nije sramota što nisam završila četvrti razred. Kajem se i svakako želim da završim školu – dodala je tada Prijovićeva.

Srpski voditelj je bio dete iz Zvečanske kom su sudbinu odredili lokalni pijanci

2 thoughts on “Ko je Aleksandra Prijović? Od devojčice koju su ismevali u školi u Hrvatskoj, do kraljice Arene”

  1. Pingback: Plastični hirurg izabrao 3 najlepše Srpkinje | Weekly.rs

  2. Pingback: Dina Merilina nisu zaustavili ni depresija ni peticije za zabranu nastupanja, rasprodao je ceo region | Weekly.rs

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *