Lepa Brena i Senidah

Sudar balkanskih diva: Lepa Brena i Senidah ukrštaju koplja na Kalemegdanu


Dve prave balkanske dive, svaka domina u svom žanru, “sukobiće” se 2. juna na spektakularnom koncertu na Kalemegdanu. Reč je o Lepoj Breni i Senidi, koje pripremaju prvi Red Bull SoundClash u regionu.

Za obe zvezde ovo je jedan od najvećih izazova u karijeri, a za publiku prilika da uživaju u spektaklu kakav do sada nije viđen kod nas.

Red Bull SoundClash se širom sveta održava već gotovo 20 godina, a podrazumeva dve muzičke zvezde koje se na dve bine “bore” za najveće oduševljenje publike, izvodeći svoje i tuđe pesme po rundama. To je muzički spektakl na kom izvođači pokazuju svoju veštinu i kreativnost, a svaka runda zagreva atmosferu sve do eksplozivnog finala.

Zagrevanje počinje uz najveće hitove, koje će Lepa Brena i Senidah pevati naizmenično. Nakon toga kreće prva runda, gde će Lepa Brena i Senidah obraditi jednu poznatu pesmu i dodati joj lični pečat.

U rundi Takeover umetnice izvode pesme suparnice u sopstvenom stilu. Clash je runda u kojoj će pevačice testirati granice svojih muzičkih sposobnosti, preoblikujući svoje hitove u posebne aranžmane koji će publiku ostaviti bez daha. Sledi runda Wildcard, Senidah i Lepa Brena se udružuju kako bi priredile publici iznenađenje večeri, nakon čega se prelazi na uzbudljivo finale.

Ovaj događaj nije samo običan koncert, već muzički „sukob“ između dve najveće legende sopstvenih žanrova sa naših prostora, koje će svoje talente ukrstiti u cilju stvaranja neponovljivog iskustva za fanove.

Publika uvek ima najvažniju ulogu na koncertu, ne samo zbog atmosfere koju pravi. Ovoga puta imaće još značajniju ulogu jer će i suditi! Glasnoća aplauza određivaće pobednika prvog Red Bull SoundClash-a kod nas!

Ulaznice za Red Bull SoundClash su već u prodaji i mogu se kupiti putem Cooltix-a, Gigstix-a i Tickets-a.

Izvor: City Magazin, Foto: Nikola Anđić, Telegraf.rs

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *