Ovan podznak Jarac horoskop

Mesečni horoskop za jul 2023: Lav, Blizanac i Strelac su miljenici zvezda ovog meseca

Mesečni horoskop za jul 2023. godine nam donosi mnogo zanimljivih predikcija, jer će se tokom 7. meseca  desiti mnoštvo planetarnih tranzita. Na koji način će takva kretanja uticati na prilike i neprilike u našem životu saznajte u velikom horoskopu za jul.

Psssst, nemojte da širite dalje, ovo je samo za vas koji čitate prve redove teksta 🙂 Evo ga najdetaljniji i najnoviji mesečni horoskop za avgust 2023. A tu je i najoriginalniji ljubavni horoskop za jul 2023 s posebnim osvrtom na SEKS.

Tu je i najnoviji nedeljni horoskop od 24. do 30. jula.

Ovan – Ljubavni odnosi se razvijaju u odličnom pravcu

Prema prognozi julskog horoskopa, Ovnove na posl očekuje sasvim prosečan mesec. Od pomoći im može biti Mars u petoj kući, koji nosi uspeh. Neki će dobiti priliku da odu i u inostranstvo.

Nešto bolje izglede za uspehom imaće studenti i učenici. Ispitni rokovi i prijemni ispiti mogu biti vrlo uspešni za Ovnove.

U porodici može doći do pokretanja imovinskih pitanja. Međutim, Jupiter će aspektovati peto, sedmo i deveto polje i time će se problemi smanjiti.

Ljubavni odnosi će biti harmonilni tokom Jula. Očekujte pozitivne promene i međusobno razumevanje. Sa finansijske perspektive, ovaj mesec će biti umeren. I dobici i rashodi biće tu pošto će Venera biti u petoj kući.

Zbog gore navedenih kretanja planeta, zdravlju se mora dati prednost. U horoskopu za jul 2023. navodi se da mogu postojati manji problemi poput alergija, prehlade i glavobolje.

Može vas zanimati najveći horoskop o Ovnu sa kombinacijom svih 12 podznaka. Pogledajte više na Ovan podznak Rak, Škorpija, Bizanac, Jarac…

Bik – Ljubavni problemi i napetost

Saturn smešten u desetoj, a Merkur u prvoj kući nagoveštava izvrsne poslovne rezultate u julu. To istovremeno znači, da vas očekuje naporan period, ali sav trud će se isplatiti. Veće izazove očekujte u drugoj polovini jula i budite spremni da date koji atom snage više, isplatiće se.

Učenici i studenti Bikovi imaće sreće, naročito oni pred kojima su odlučujući testovi ili ispiti za međunarodne škole i sertifikate.

U porodici su moguće svađe, pa budite pažljivi u odnosima sa članovima familije. Situacija će se smiriti tek krajem meseca, kada Merkur ulazi u drugu kuću.

U braku i ljubavi su mogući nesporazumi i nerazumevanja. Dosta napeta situacija na ljubavnom planu. Biće neophodno da date svoj maksimum kada su tolerancija i fleksibilnost u pitanju.

Sa finansijske tačke gledišta, troškovi bi mogli porasti, ali uz povoljan položaj Venere i Merkura, raste i zarada.

Što se tiče zdravlja, moguća je prehlada i problemi sa nervozom. Pronađite način za opuštanje svakog dana.

Može vas zanimati najveći individualni horoskopop za Bika, sa kombinacijom svih 12 podznaka. Pogledajte više na Bik podznak Blizanac, Ovan, Rak, Lav…

Blizanac – Mesečni horoskop za jul 2023

Blizanac horoskop
Foto: Aгзам Гайсин, Pixabay

Julski horoskop 2023. otkriva da su pred Blizancima dobri ishodi jer će Saturn biti u devetoj, a Jupiter u jedanaestom polju. Oni će postići dobre rezultate, ali će morati da se trude i ulože više energije i vremena u posao.

Ako ste preduzetnik ili na visokom polažaju u privatnom biznisu, očekuje vas profit. Prihvatiti ponudu za novu saradnju, biće uspešna.

Oni koji se bave akademskim radom će takođe imati plodonosan period, a i situacija u porodici će biti prosperitetna.

Tranziti planeta tokom narednih 30 dana pogoduju Blizancima, donoseći im mir i harmoniju u ljubavni, porodični i bračni život.

U finansijskom smislu, takođe dobra situacija. Postoje dobri izgledi za povišicama, većom zaradom, a bićete u prilici i da uštedite. Mogući su i neočekivani novčani dobici.

Mesečni horoskop za jul 2023. sugeriše i dobro zdravlje. U problemu jedino mogu biti oni koji su dugo izloženi stresu i loše se nose sa njim, jer je kod njih moguća pojava anksioznosti. Vreme je da se opustite i uživate, jer jul nosi mnogo toga pozitivnog.

Rak – problem za problemom

Mesečni horoskop za jul 2023. godine Rakovima donosi napetost u poslu. Očekuju vas pritisci i prepreke, jer Jupiter zauzima deseto polje od Mesečevog znaka, Saturn će biti u osmom, a Mars u drugom polju.

Nepovoljan aspekt će najviše doći do izražaja kroz konkurenciju i kolege koji vas doživljavaju kao pretnju njihovom napretku. Očekujte zvrčke. Tokom narednih 30 dana nemojte ulaziti u nove projekte, saradnje, a dobro razmislite pre nego što prihvatite odgovornost za novi zadatak.

Porodični život vrlo sličan poslovnom. Potrebno vam je razumevanje i tolerancija kako biste prešli preko pravog minskog polja u julu, kada je porodica u pitanju.

Odnos sa partnerom će biti na standby-u, ali razumevanja i podrške neće nedostajati.

Takođe, pripazite koliko trošite, jer je finansijska situacija prilično nepovoljna.

Što se tiče zdravlja, moguće su zubobolje i glavobolje.

Dragi Rakovi, naoružajte se strpljenjem i verom da posle svake oluje, stiže i Sunce. Ovaj jul nije baš povoljan za vas.

Lav – Stabilnije ne može

Lavovi mogu da se opuste, jer će ovo biti pozitivan period u poslu za njih. Moguća su unapređenja i povišice, ali ne očekujte to baš tako glatko. Biće nekoliko izazova, na koje vi svakako možete da odgovorite.

Iako su moguće manje trzavice u porodici, očekuje vas generalno harmoničan period. Posebnu sreću imaće oni koji su u braku ili su u potrazi za partnerom.

Finansijski stojite stabilno, odnosno na pozitivnoj nuli. Ne očekuju vas ni naročiti gubici, niti dobici.

Zdravlje Lavova je dobrom tokom jula.

Device – Trebaće vam strpljenje za porodicu

Drage Device, vaš horoskop jul 2023 nagoveštava prosečnu situaciju na poslu. Biće manjih izazova, ali planete su vam naklonjene i problematične situacije će biti završavane u vašu korist.

Ipak, nemojte ulaziti u nove projekte, niti sklapati nove saradnje. Izgledi za takvim uspehom su ovog meseca slabi. Držite se svoje rutine i biće sve ok.

Horoskop Devica
Photo: Агзам Гайсин, Pixabay

U porodici može biti napeto. Očekujte nesporazume i svađe. Ovaj mesec možda neće biti ohrabrujući kada je u pitanju ljubav jer je Venera smeštena u dvanaestoj kući, a Saturn takođe nije povoljno postavljen da podstiče ljubav ovog meseca.

Što se novca tiče, pazite koliko trošite, jer aspekti ukazuju na veće troškove inenadane novčane gubitke.

Zdravlje će biti bolje ukoliko budete istrajni u treningu i pravilnoj ishrani. Očekujte manje glavobolje, probleme sa varanjem, a moguća je i iritacija očiju.

Vaga – promenljivo, s pojavom grmljavine

Prema julskom horoskopu, Vage mogu naići na kašnjenja i nezadovoljstvo u poslu. Međutim, sa povoljnim položajem Jupitera, Venere i Merkura dobiće dobre prilike.

Bilo bi dobro da razmislite o novim saradnjama, pa čak i o novom poslu, jer su dobri izgledi za uspeh kada su poslovne promene u pitanju. Učenike i studente prati sreća ovog meseca.

U porodici i ljubavi će biti varijacija. Smenjivaće se dani sreće i nezadovoljstva. Morate poraditi na sovjoj toleranciji.

Sa finansijske tačke gledišta, fluktuacije će biti prisutne, jer će Mars biti u jedanaestom polju.

Ipka, uz malo veće napore i trud, postoji mogućnost za većim novčanim prilivom. Budite vredni i fokusirani.

Horoskop za jul Devicama predviđa i promenljivo zdravlje. Mogući su problemi sa probavom i nervoza.

Škorpija – da li je vreme za promenu posla?

Škorpije u julu očekuju različiti rezultati u poslu, jer će Saturn biti smešten u četvrtom polju, a Jupiter u šestom. Neki pripadnici ovog zbnaka mogu čak i promeniti posao.

Učenici Škorpije bi trebalo da povedu računa o koncentraciji na važnim testovima. Zbog položaja Saturna i Jupitera, mogući su problemi u porodičnom životu. Možda postoje i porodični troškovi.

Ipak, do kraja meseca će se situacija na porodičnom i ljubavnom planu stabilizovati i očekuje vas radost. Bićete ispunjeni i srećni.

Očekujte veće troškove ovog meseca.

Što se tiče zdravlja, biće bolje, ali mogu postojati manji problemi sa glavoboljama, lošim varenjem ili nedostatkom sna.

Strelac – Blago vama!

Strelce tokom jula očekuje poslovni uspeh. Julski horoskop signalizira da će biti novih prilika za uspehom i promena koje su pozitivne po vas.

Horoskop Strelac
Photo: Агзам Гайсин, Pixabay

Jupiter vam donosi i veću zaradu. Novi poslovni poduhvati će takođe biti profitabilni. U drugoj polovini jula, učenicii studenti će se iznenaditi dobrim rezultatima.

Atmosfera mira i harmonije biće prisutna u porodici. Među članovima će biti prisutni povoljni trenuci, jedinstvo i mir. Venera i Jupiter su odlično postalvjeni za vas, pa nailazi povoljan period za ljubav.

Strelac od svih zodijačkih znakova ima najveće šanse da tokom jula ostvari profit. Novčana situacija će biti uistinu dobra.

I zdravlje će ovog meseca biti dobro.

Jarac – Haos na ljubavnom planu

Dragi Jarčevi, horoskop za jul ne donosi nikakve velike promene na poslu. To su verovatno loše vesti za vas, jer vi u poslu uvek zahtevate još… Novca, pohvala, rezultata. Nažalost, situacija je “samo” stabilna.

Učenici i studenti neka budu spremni na ometanja i distrakcije. Biće potrbno da ulože dodatni trud kako bi ostali fokusirani.

Porodični život će proći turbulenciju.

Pošto velike planete nisu povoljno pozicionirane, zbog njihovog kombinovanog dejstva može doći do problema u ljubavi. Moguće su žučne svađe. Pokušajte da smirite temperament, da ne reagujete burno i na prvu loptu, te da izguglate pojam “empatija”.

Na finansijskom planu saldo je nula. Biće i dobitaka i gubitaka.

Zdravlje vam je generalno dobrfo. Može doći do manjih infekcija, ali ništa ozbiljno.

Vodolija – Stresnih 30 dana za vas

Mesečni horoskop za jul 2023 Vodolijama donosi ne baš povoljnu situaciju na poslovnom planu. Očekuje vas mnogo napornog posla i vrlo malo priznanja za vaš trud. Budite strpljivi.

Učenici i studenti imaju krizu i nisu koncentrisani.

U porodičnim i ljubavnim odnosima morate pokazati malo više fleksibilnosti i tolerancije, jer će se stvari teškko pomeriti s mrtve tačke.

Nije baš povoljan period za ljubav.

Turbulenciju doživljava i vaš novčanik. Biće troškova, pa budite jako pažljivi kada planirate troškove ili investicije. Pokušajte da pronađete drugu strategiju baratatanjem novcem.

Glavobolja, stres, hipertenzija i bolovi u leđima mogu mučiti Vodolije tokom jula. Razmislite o tehnikama opuštanja, poput joge ili meditacije. Šetnja u prirodi će pomoći oslobađanju od stresa, kog će ovog meseca biti.

Ribe – Trebaće vam strpljenje

Julski horoskop predviđa da turbulentan poslovni period za Ribe. Biće i profita ali i gubitaka.

Porodični životu će faliti harmonije i sreće jer planete nisu povoljno postavljene. Ljubav i bračni životi nailazi na probleme jer će Venera biti u sedmoj kući. Međusobno prilagođavanje i podrška biće od koristi u partnerskom odnosu.

Finansijski, čini se da će troškovi ipak biti veći od zarade. Treba izbegavati nova ulaganja ili kupovinu nekretnine tokom ovog meseca.

Što se tiče zdravlja, Ribe će narednog meseca osećati napetost, stres, probavne smetnje i bolove u nogama i zglobovima. Uravnotežena ishrana može pomoći.

Mesečni horoskop jul 2023 godine je preveden sa portala Astosage.com.