Horoskop maj žena cvet

Nedeljni horoskop od 1. do 8. maja 2023. godine


Nedeljni horoskop od 1. do 8. maja 2023. godine većini donosi miran period kada su ljubav i odnosi u pitanju, dok će pojedini glavnu bitku voditi na finansijskom planu. Evo prognoze.

OVAN

Vi ćete i dalje, u svom fazonu, terati po svom, ali će doći do blagog poboljašnja u ljabvnom životu. Bilo bi dobro da uvažite neke predloge partnera, jer će to biti dobar signal drugoj strani da ste spremni da radite na odnosu.

Moguć je poslovni put. Većina Ovnova će imati trzavice sa novcem, ali je moguće da ćete otkriti i nov izvor zarade. Zvezde savetuju da proverite legalnost takvih poslova, kako biste izbegli troškove kasnije.

Očekuje vas druženje u većem društvu. Upite pozitivnu energiju s takvih događaja, trebaće vam.

BIK

Situacija sa partnerom je nategnuta, ali postoji mogućnost da se oboje otvoite i pokušate da rešite situaciju. S vaše strane bi trebalo biti više nežnosti i pažnje prema partneru.

Atmosfera na poslu biće bolja, iako će posla biti sve više. Ideje će rojiti, što neće proći neopaženo. Ako ste u oblasti posla ili pedagoških nauka, očekujte uspeh i zadovoljstvo.

BLIZANCI

Ako ste sami, moguće je da će vas zaintrigirati osoba koja nije u vašem mestu stanovanja. Oni u vezi postaće smireniji, što će partner primetiti s olakšanjem. Lep period za ljubav.

Ko visoko leti, nisko pada. Potrudite se da vaše želje i ambicije ne budu nerealne i spremno dočekajte ne tako lepe vesti. Posmatrajte naredne događaje kao fazu u sazrevanju. Trudite se da ostanete kooperativni i pažljivi u komunikaciji.

Krajnje je vreme da se aktivirate fizički. Mora postojati neki sport koji vam godi.

RAK

Odnos sa partnerom u narednim danima dolazi do produbljivanja. Konačno s površine oboje tonete u dubinu i postajete intimniji i povezaniji.

Neko na poslu će prepoznati u vama onu neophodnu kariku za uspeh. Slušajte svoj unutrašnji glas i zadržite pribranost. Posebno na ekstremnim amplitudama – veliki uspesi i padovi u energiji.

Nemojte se siliti ni na šta- Pokušajte da udovoljavate sebi ove nedelje.

LAV

Zamršena ljubavna situacija će se ove nedelje polako srediti. Slušajte svoje srce i budite iskreni. Ipak, pažljivo birajte reči kako biste izbegli nepotrebne verbalne nesporazume.

Ove nedelje na poslu zvezde vam spremaju važnu lekciju – ne mešajte emocije s poslom. Potrudite se da ostanete hladni i racionalni, jer bi vas u suprotnom mogli doživeti kao neprofisionalnu osobu. Prihvatite priliku za novom edukacijom.

Osećaćete se mnogo bolje ako čvrsto odlučite da sitnice nisu vredne nerava.

DEVICA

Najjači aspekt za Device tokom ove nedelje, a kada je ljubav u pitanju, odnosi se na slobodne pripadnike ovog znaka. Usled ultra društvenog perioda u vašem životu vrlo je izvesno da će se pojaviti iskre sa novim poznanikom.

Privatnici neće biti baš srećni ove nedelje, jer će imati osećaj da im se nameće posao koji oni ne žele. Slična situacija je i sa onima koji rade od kuće.

Savet za zdravlje je da uživate i da nađete način za opuštanje.

VAGA

Povoljan ljubavni period. Zauzeti će uživati u nežnosti sa partnerom i lepom i toplom odnosu, dok će single predstavnici ovog znaka imati priliku da sretnu novu ljubav.

Što se posla tiče, ovo je idealan period za učenja i usavršenja. Ukoliko sada krenete sa novim kursom ili edukacijom, ona će uroditi plodom brže nego što mislite. Dobra situacija na poslu.

Razmislite o putovanju, prijalo bi vam.

ŠKORPIJA

Oni u dugim vezama imaće jaku potrebu za druženjem i za većim društvom. S partnerom su moguće manje svađe, ali izvući će ih društvenost i aktivan socijalan život. Oni koji su sami bi mogli da otputuju, jer je moguće zanimljivo poznanstvo dalje od vašeg mesta.

Ove nedelje na poslu se naročito pokazuje vaša kreativnost. Sve Pkorpije, bilo da su zaposleni u kompaniji ili privatnici osetiće da su na pragu nečeg velikog. Dolazi do velikih pomaka u vašoj karijeri.

STRELAC

Biće nadmudrivanja s partnerom tokm narednih 7 dana. Savet je da pokušate da stvari sagledavate generalno i da pristupite filozofski. Takvi razgovori nadahnjivaće i vas i partnera.

Pred vama je izazov prilagođavanja. I saradnicima i novim zadacima. Biće teško.

Zbog pojačanog stresa na poslu shvatite relaksaciju kao lek.

JARAC

Jarac će samog sebe iznenaditi ambicijama u ljubavnom životu. Nažalost, neće biti onako kako oni očekuju, pa bi bilo dobro da se podsetite koliko su sitnice važne i da uživate u malim stvarima.

Ne donosite nikakve odluke niti odgovore bez svih prethodnih informacija. Vrlo je važno da budete strpljivi i proračunati tokom predstojeće nedelje.

Pred vama je novi početak, koji može biti uistinu sjajan ako obratite pažnju na zdrav životni stil.

VODOLIJA

Pred vama je lep ljubavni period, ali kako uvek imate tendenciju da to dovedete do neviđenih razmera zanimljivosti, ono najlepše, a to je svakako spontanost, biste mogli da ugušite svojom preteranom potrebom da “brbljate”. Stanite na loptu i ne žurite. Biće svega.

Izuzetno stresan period na poslu. Savet je da procenite snage, kako svoje, tako i svojih “protivnika” na poslu. Ne preuzimajte nova zaduženja olako.

Mantrajte i poštujte: Što više stresa, više i odmora!

RIBE

Prvo svoje dvorište počistite, drage Ribe, pa tek onda zabadajte nos u tuđe. Tračevi su ono što će obeležiti ovu nedelju. Olako ćete osuditi ili pričati loše o nečijem odnosu, potpuno nesvesni da se i o vašem ljubanvom životu mogu ipredati razne priče.

Na poslu je moguće da će se otvoriti neki stari problemi. Iscrpiće vas odnos sa nekim od saradnika ili nadređenih. No, držite hladnu glavu i postavite se profesionalno, da biste kasnije mogli da ubirate plodove i tog ne tako povoljnog perioda u karijeri.

Nedeljni horoskop od 1. do 8. maja je pokazao uglavnom pozitivnu ljubavnu situaciju i stres na poslu. Ako vas zanima šta vas očekuje do kraja meseca, ne propustite originalan mesečni horoskop za maj 2023. godine.

Ukoliko želite da vam jednom nedeljno ovakvi tekstovi stižu u Viber sanduče, priključite se zajednici Nedeljni pregled vesti na Viberu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *