Merkur

Nedeljni horoskop od 17. do 23. aprila, Bik, Ovan i Škorpija da se spreme za retrogradni Merkur


Nedeljni horoskop od 17. do 23. aprila 2023. godine karakteriše početak retrogradnog hoda Merkura (21. april). Takav aspekt će imati jak uticaj na sve znake zodijaka. Obratite pažnju na komunikaciju, čuvajte finansije i velike odluke odložite za drugu polovinu maja.

OVAN

Ovnovi su ove nedelje pred duplim izazovom – retrogradni Merkur i pomračenje Sunca, koje će se desiti 20. aprila. To donosi brojne probleme na poslu, pa se savetuje da važne odluke ne donosi ove nedelje.

U ljubavi takođe poteškoće – biće mnogo praznih razgovora i pogrešnih reči, što može izazvati frustraciju u braku i vezi.

Obratite pažnju na ishranu.

BIK

Celo vaše biće okreće se stvaranju većeg novca, ali ova nedelja će u tom smislu doneti mnogo razočarenja. Mogući su p regovori za paralelni posao, ali ni to se neće realizovati. Štedite energiju i smanjite očekivanja.

PArtner može biti u porodičnim problemima, pa ako ste u braku očekujte teške razgovore o nekretninama ili rodbini. Slobodni bikovi mogu započeti zanimljivo dopisivajne, ali bez realizacije.

Slaba cirkulacija.

BLIZANCI

Do 21. aprila rešite sve najvažnije na poslu, jer nakon toga nastaće pravi haos. Pomračenje Sunca unosi odlaganje i neuspeh u sve aspekte života. Ovo nije vreme za proaktivnost i velike planove.

Na ljubavnom planu nešto povoljnija situacija. Mogući su flert i zaljubljivanje. Bićete veoma privlačni suprotnom polu i uživaćete u pojačanim strastima.

Psihosomatski problemi.

RAK

Rakovi ove nedelje dobijaju energetski “boost”. Preplaviće vas energija što može pozitivno uticati na posao. Retrogradni Merkur će vam sigurno usporiti planove, ponajviše zbog otežane komunikacije i nekih iscrpljujućih problema sa papirologijom

Bićete promenljivog raspoloženja i skloni tajnim vezama. Zdravlje slabije.

LAV

Preokupiraće vas posao. Ove nedelje je biznis u vašem fokusu. Ako očekujete neke uplate, postarajte se da budu do 21. aprila, jer nakon toga slede odlaganja.

Moguće su ljubavne iskre u krugu prijatelja. Inače će prijatelji imati važnu ulogu u vašem životu tokom ove nedelje. Čuvajte grlo.

DEVICA

Drage Device, ništa od planiranog putovanja. Bićete dosta rasejani, pa stopirajte planove za daljim usavrševenjem i učenjem.

Moguće zaljubljivanje na poslu. Zaintrigiraće vas neko ko je vrlo uspešan u poslu i ima sjajan smisao za humor. Zauzete Device očekuje napeta atmosfera zbog zategnute komunikacije.

VAGA

Na poslu veze sa inostranstvom. Mogući su sudski sporovi. Retrogradni Merkur će usporiti realizaciju velikog projekta. Nemojte biti nestrpljivi, povoljniji period stiže krajem maja.

Zauzetim Vagama će svakako prijati porodični put ili intimno vreme sa dragom osobom na kraćem putovanju. Očekujuv as turbulencije u ljubavi.

ŠKORPIJA

Ove nedelje bićete emotivniji nego obično. Prolazite kroz proces naglih promena. Poslovni ciljevi neće biti realizovani zbgo retrogradnog Merkura. Moguća je nova poslovna ponuda koja će vam više odgovarati.

Moguć je čet flert. To može biti neko sa dobrim smislom za humorom. Ljubavni život postaje uzbudljiviji.

STRELAC

Rastrzani ste između više poslovnih obaveza, planova i ideja. Moguća nova poslovna ponuda. Pred vama je nedelja velikih promena. Može vas iznenaditi i sopstvena odluka brzinske promene posla.

Moguć povratak osobe iz prošlosti. Čak se može desiti obnavljanje veze sa tom osobom, ali ćete ubrzo shvatiti da je to bila pogrešna odluka.

JARAC

Treba da se pripremite za retrogradni Merkur, jer situacija na poslu postaje konfuzna. Svi poslovni planovi i zadaci će stajati u mestu do 14. maja, pa to imajte na umu.

Moguće je da ćete dobijati kritike od partnera. Moguć kratak flert s osobom s posla.

VODOLIJA

Pred vama je period intenzivne komunikacije i mogućnost poslovnog puta. Nije dobra nedleja za rešavanje naslednog stanja.

U ljubavi, više će vam prijatni intimna porodična atmosfera kod kuće. Partner će vas vrlo verovatno kritikovati.

RIBE

Saturn polako ali sigurno menja vašu kompletnu sudbinu. To nagoveštava velike promene na svim poljima.

U ljubavi očekujte pozive od ljudi iz prošlosti. Stara ljubav kuca na vaša vrata. Zdravlje lošije nego inače.

Pročitajte i Horoskop za april.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *