devojka cveće

100% originalan nedeljni horoskop od 3. do 9. aprila 2023. godine

Dosta vam je čitanja istih prognoza od sajta do sajta? Pred vama je 100 posto originalan nedeljni horoskop, astro prognoza koju je uradio jedan od najiskusnijih i najuticajnijih astrologa Indije – Samir Džajin.

OVAN

Dragi Ovnovi, stvari se ove nedelje popravljaju. Osetićete priliv dobre energije i strpljenja, koje vam dugo nedostajalo. Uživaćete u svakom momentu, što će imati pozitivne efekte i na vaš posao. Postoji mogućnost kratkog poslovnog puta, koji je povezan sa nekim od rođaka, a na kom ćete ojačati i prošiti mrežu prijatelja i saradnika.

Ove nedelje će vam se misli i ciljevi iskristalisati što će vam pomoći da konačno finiširate i definišete poslovne ideje i ciljeve.

Oni koji nisu u vezi će omžda sresti zanimljivu i osobu vrednu pažnje u krugu prijatelja. Pred studentima i učenicima Ovnovima su sudbinske vesti i to dobre. Oni koji još uvek biraju pravi put, mogli bi ga otkriti tokom ove nedelje. Nepovoljnim porodičnim momentima je kraj, odnos sa članovima porodice i rođacima se popravlja.

Poslednjih dana ove nedelje je otvorena mogućnost za prodaju nečega, što će biti veći priliv novca za vas. Određene incesticije će se isplatiti.

BIK

Bikovi se ove nedelje mogu naći u opterećujućoj dosadi, koja će verovatno uticati na njihov porodični i poslovni život.

Prete vam novčani gubici, ukoliko ne preduzmete konkretne korake – poslovni put ili kontaktiranje klijenata i podsećanje da plate uslugu.

Savetuje vam se da smanjite aroganciju na poslu, jer ona može biti razlog za određene poslovne neuspehe. Takođe, budite pažljivi u vožnji tokom ove nedelje naročito i nemojte donositi odluke u žurbi.

Ako ste student, igrajte pošteno. Bilo kakva “muljaža” vas može koštati lošeg statusa ili drugih posledica.

Poslednjih nekoliko dana u nedlji ćete osetiti veći pritisak na poslu, ali vaša mudrost će odigrati ključnu ulogu i dovesti vas u situaciju da napravite nekoliko sjajnih odluka zahvaljujući kojima će posao biti unapređen. Nesporazumi sa bračnim partnerom su rešeni i možete uživati u porodičnoj harmoniji.

Blizanci

Blizancima se ove nedelje smeši harmoničan odnos sa bračnim partnerom i dom pun ljubavi i tople atmosfere. To će vam taman poslužiti kao rezervoar dobre energije za izazovnu poslovnu nedelju u kojoj može doći do nove poslovne saradnje i proširenja kruga saradnika.

Poslednjih dana u nedlji možete biti zainteresovani za spiritualnost, a ako je budete prihvatili i poradili na njoj, možda ćete ojačati svoj unutrašnji mir.

Prijatelji iz inostranstva vam mogu pomoći da proširite posao ili se zaposlite. Singl Blizance očekuju leptirići u stomaku, samo ako budu dovoljno hrabri da se prepuste.

RAK

Uticaj Meseca tokom prvog dela nedelje će biti povoljan, pa vas očekuju dani dobrog raposoloženja. zdravstveni problemi članova porodice se rešavaju. Očekuju vas lepe vesti.

Vaši nadređeni na poslu će biti zadovoljni učinkom koji ostvarujete, pa vam se smeši povišica ili unapređenje.

Frugi deo nedelje može biti problematičan. Samopouzdanje vam može biti poljuljano što će se odraziti na posao, pa je savet da tokom ove nedelje ne donisite značajne odluke na poslu. Držite kolege i konkurenciju na oku, moguća su ogovaranja i teorije zavere.

Izbegavajte saobraćajne špiceve i bilo kakva duža putovanja.

LAV

Lavovi ove nedlje pred istraživačkim putem u središte sebe. Tražićete korenje svog samopouzdanja kako biste ga pospešili i možete biti uspešni u tome. U svakom slučaju, rad na sebi je preporučljiv.

Kratak fitilj ove nedelje držite pod kontrolom. Novac koji očekujete nećće baš tako glatko stići do vas, što vas može uznemiti. Budite pažljivi u odlukama o novim investicijama i poslovnim koracima.

Drugi deo nedelje će imati pozitivan obrt. Bićete intiutivni, što će vam pomoći i u poslovnim odlukama. Pod uslovom da iskontrolišete aroganciju, stvari sa partnerom i članovima porodice će se rešiti i obezbediti vam dozu pozitivne energije.

Ako ste sami, moguće je upoznavanje srodne duše preko prijatelja.

DEVICA

Nedelja izazova pred vama draga Device. Vaše strpljenje će biti testirano, a vi ćete se suočiti sa kratkim rokovima i povećanim pritiskom na poslu. Projekti i započeti poslovi će biti odloženi, što će otežati i vašu zacrtanu poslovnu putanju.

Savetuje vam se da pazite na roditelje, a postoji mogućnost i selidbe.

Drugi deo nedelje donosi nalet želje za dodatnim usavršavanjem. Dobićete nova zaduženja i odgovornosti na poslu, što će pomeriti vaše granice. Odnosi sa nadređenima su dobri, pa ćete se izdvojiti iz konkurencije.

VAGA

Postoji velika mogućnost da nezaposlene Vage konačno nađu posao i to dobar. Generalno, ovo je jedna vrlo povoljna nedelja za Vage. Bićete entuzijastični, posao će cvetati, a postoji mogućnost i za kraćim poslovnim putovanjem. MOžete očekivati dobre rezultate.

U drugom delu nedelju dominiraće odnosi sa porodicom. Roditelji mogu biti uzdrmani zdravstvenim stanjem svoje dece, ili njihovim obrazovanjem. Zauzetim Vagama se smeši novi član porodice. Singl pripadnici ovog znaka mogu očekivati dobre vesti.

ŠKORPIJA

Zahvlajujući komunikacijskim veštinama Škorpije će ove nedlje rešiti većinu problema. Biće malo trzavica oko prihoda i rashoda, jer ćete poželeti da obnovite i ulepšate životni prostor.

U drugom delu nedelje nastupiće nešto nepovoljniji period koji može doneti nervozi i negativne misli, što će se odraziti na sve aspekte života. Savet je da primenjujete tehnike opuštanja, da stres držite pod kontorlom i da se okružite pozitivnim ljudima. Takođe, pripazite na uči, grlo i zube.

Poslovni aspekti su dobri. Postajete pravi intiuitvni ulagač, što će uroditi plodom. Finansijska situacija se popravlja. Nezaposleni će dobiti šansu za odličnim poslom, a pred studentima sjajne vesti.

Singl Škorpije mogu očekivati vrlo zanimljiv susret.

STRELAC

U prvom delu energije okruđivaće vas dobra energija,a vi ćete biti strpljivi, mirni i zadovoljni. Strelčevi uključeni u porodični biznis mogu očekivati sjajne rezultate.

Partnerski odnos će se popraviti. Nailaze dani povezivanja sa partnerom što će rezultirati harmonijom u porodičnom životu.

Drugi deo nedelje će i dalje biti povoljan u sferi posla, ali pred vama je emotivni rolerkoster, zbog kog možete osećati anksioznost i nervozu. Savetuje se da se okružite pozitivnim ljudima i prijateljima. Dobra atmosfera u porodici će vam mnogo značiti.

JARAC

Jarčevi će ove nedelje biti priično nervozni, pa njihov oštar jezik i gorostasni ego dolazi u prvi plan. Držite ih pod kontrolom, ukoliko želite da izbegnete svađe s parnterom ili u porodici.

U prvom delu nedleje bićete umorni i moguće je da ćete se i razboleti zbog premora i manjka sna. Novac koji ste mukom zaradili može otići na gluposti, što bi mogao biti glavni uzrok vaše nervoze.

Drugi deo nedelje će malo popraviti stvari, pa vas očekuju lepi porodični momenti a i vi ćete se osećati bolje.

VODOLIJA

Vodolije mogu očekivati priliv novca, ali napornu radnu nedelju. Pred vama je situacija u kojoj ćete morati doneti neke teške poslovne odluke, ali imaćete podršku kolega i nadređenih i na kraju će se sve dobro završiti.

Obuzetost poslovnim obavezama se može odraziti na vaš porodični život. Povoljni uticaji za one koji žele dete.

Drugi deo nedelje ćete držati pod apsolutnm kontrolom. Dobri rezultati na poslu će se ređati jedan za drugim, a vi ponešeni entuzijazmom možete napraviti neke nepromišljene greške.

Glavni aspekti ove nedelje su – novi član porodice i vaše komunikacijske veštine zahvaljujući kojima napredujete na poslu.

RIBE

Bićete zauzeti poslom, ali će se sve ispaltiti. Problemi sa vašom majkom će se ove nedelje rešiti. Bićete okruženi ljudima koji vas iskreno podržavaju, pa če i vaše samopouzdanje biti na maksimumu.

Ipak, preokupiranost poslom se može negativno odraziti na porodicu, moguće je da zaksanite na neki porodični događaj.

Drugi deo nedleje će biti nešto teži. Osećaćete umor i teško ćete završavati svoje obaveze, što će vas učiniti nervoznim i razdražljivim. Savetuje se da pazite na majku i starije članove porodice.

Ne propustite: Horoskop za april 2023. godine

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *