Maja Marinković

Naši novinari čekaju starletinu gu*icu na Instagramu, mame na dečijoj onkologiji nisu vest

“Maja Marinković prvi put pokazala plastičnu zadnjicu: Baš je ogromna, celu pozadinu gurnula u kameru, vidi se svaki detalj”. To je naslov koji je naveo Jovanu Kešanski, novinarku i književnicu, da još jednom iskreno i bez zadrške gurne prst u inficirane oči naših novinara i društva uopšte.

Prenosimo njen tekst u celosti:

Trebalo bi da prestanem da se zajebavam sa ovakvim stvarima, biću preciznija – tuđim guzicama, ali zar je 840 kubika u guzicu starlete zaista toliko “komplikovan zahvat” pa sad svaki dan narednih mesec dana, koliko oporavak guzice traje, treba da nailazimo na ovakve vesti, iščekujući kada će starleta da pokaže hirurških ruku delo.

Starletina gu*ica
Photo: Kurir.rs scnshot

Smem li ja danas da uopšte spomenem ovo na ovaj način jer slobode su vrlo široko shvaćene, znate ono popularno sada “neka svako radi sa svojim telom šta hoće”; nikakav problem, ali onda treba da očekuju i po koji komentar, ne možemo svi samo da se divimo čvrstim silikonskim zadnjicama, uz blagosiljanje svih 840 kubika.

Odavno znam da novinari mahom ne postoje, ali zar ove koji pišu o Majinoj zadnjici, spominjući to na način kao da je u pitanju transplantacija srca, nije stid.

Zar vas zaista nije stid?

Sedite i čekate da objavi dupe na Instagramu da biste od toga napravili “vest”?

Šunjate se oko njene zgrade, dajući joj desetinama mikrofona značaj, njoj i njenoj zadnjici, zanima vas njen oporavak, kako spava, ima li bolove, kad će da bude bolje, kao da je poklonila bubreg nekome ko je je godinama na dijalizi, spasila život.

Šta se događa sa vama?

Znam, ali to ću ostaviti za kraj teksta.

Zašto ne sačekate majku sa detetom koji izlaze iz bolnice?
Zašto vas ne zanima kako je njoj?
Da li je spavala i gde je spavala?
Da li je morala da sama meri detetu temperaturu, alarmira doktore?
Da li je jela, šta je jela, šta je dete jelo?
Sa kim je bila u sobi?
Ko joj je pripazio dete kada ode po kiflu?
Da li su joj doktori sve objasnili ili je morala da ih vija za objašnjenja?
Da li je osetila mir i sigurnost?

Dovoljno za jednu dobru priču.

Jovana Kešanski
Jovana Kešanski (Foto: Aleksandar Kerekeš Keki)

Da li ste bili nekad ispred gerontološkog doma?

Da li ste pričali sa nekim od korisnika, kako im je tu, kako se o njima staraju, za čim tuguju, šta žele, kako se osećaju, kako spavaju, kakva je starost u Domu?

Ili možda Onkološka klinika, čekaonica.

Ili porodice pacijenata u terminalnoj fazi bolesti, kako se starate, možete li sami, umete li sami, koliko brzo stigne Hitna i stigne li kada bolovi postanu nesnosni uprkos morfijumu, kako se osećate?

Šta bi olakšalo?

Ili ispred Onkološkog odeljenja za decu.

Ne propustite:

Znate li, bližim se odgovoru na pitanje zašto “novinari” čekaju straletinu guzicu na instagramu, da je otvaranje 7. sezone rijalitija, Elita, prema nekim navodima pratilo čak 4,5 miliona ljudi?

Ponoviću, 4,5 MILIONA ljudi.
Miliona.

Eto, zbog čega deset mikrofona stoji pred ustima starlete koja je ubrizgala 840 kubika silikona u dupe – zato što imamo 4,5 miliona ovaca. Nikad nisam čula za veće stado ovčurina, koje bleje u Elitu, koje bekeću, koje zanima ko ulazi, ko se razvodi, ko se jebe, ko se svađa, žele da vide seks, tuču, da slušaju psovke, proklinjanja, poludele ovce, livada i sveža trava više ih ne zanima, hrane se isključivo splačinama, krizira im idenitet, misle da su svinje, ili možda jesu… ne znam…

To su, nagađam, isti oni koji su juče oko podneva orgazmično pljeskali predsedniku jer im je obezbedio ‘ranu po boljim cenama da ne riknu od gladi.

Roditelji, vaše dete nije ni dobro ni pametno ako “sve sluša”, evo zašto

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *