The last of us parodija

Kidalica: “The last of us” dobio domaću parodiju, Džoel i Eli u Futogu


Ako do sad niste čuli za seriju The last of us, onda pohitajte. Reč je o, trenutno, najpopularnijoj seriji na svetu. Apokaliptično, intrigantno, dobre role, top produkcija.

Radnja se odvija 20 godina nakon apokaliptične pandemije uzrokovane opasnom gljivicom koja ljude pretvara u bolesna čudovišta, slična zombijima. Glavnu ulogu u ovoj američkoj TV seriji tumači Pedro Pascal, koji je zadužen da prati tinejdžerku Eli na putu kroz celu opustešeno i pandemijom zahvaćenu Ameriku. Činilo se kao jednostavan zadatak, ali se zakomplikovalo.

Serija se prikazuje na HBO i HBO Max-u.

Ako vas ovaj uvod nije uverio da je serija stvarno dobra i da vredi odvojenog vremena, da probamo onda sa domaćom parodijom. Jasno je da je parodija na ovu seriju zaista mnogo, ali ovo je prva koja je osvanula u Srbiji. Autor je sjajni Miloš Milaković, duhoviti jutjuber kog smo zapamtili kao talentovanog i glasnog tipa iz ekipe „Dnevnjaka“. 

Pogledajte:

U klipu vidimo Džoela i Eli, ali kako idu ka Domu zdravlja u Futogu, naleću na zaražene i nadražene, dok izbegavaju između ostalog i šampinjone kao i sve gljive, i glupe, pardon apstraktne viceve koji možda mogu više da dođu glave od zombija. Naravno, uz komentar i na to kakve bi savete Eli dobijala na račun svoje seksualnosti u Srbiji.

Pored Milakovića, u klipu se pojavljuju i Milica Lukić, Nikola Škorić i Marko Dorić.

Reakcije su više nego pozitivne i moramo se usaglasiti sa pratiocima Miloševog YT kanala – on svakako zaslužuje više od Youtube-a i nadamo se da ćemo ga uskoro gledati u nekom novom i originalnom formatu na malim ekranima.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *