estetski hirurg, najlepše srpkinje

Plastični hirurg izabrao 3 najlepše Srpkinje

Srpkinje slove za jedne od najlepših žena na svetu. Ipak, poslednjih godina, estetska hirurgija je uzela maha i na našim prostorima, pa smo dobili plejadu žena koje više liče jedna na drugu, nego na sebe pre intervencija.

Pošto je praktično nemoguće pronaći ženu u javnom poslu koja nije imala neke vrste estetskih intervencija, na pitanje “Ko je najlepša?”, odgovor daje specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije dr Nada Maksimović. Njeno oko je, u tom smislu, najkritičnije.

To su Nataša Bekvalac, Sloboda Mićalović i Jelisaveta Orešanin. A evo kako ih je doktorka prokomentarisala i šta je uočila u njihovom izgledu:

Nataša Bekvalac

Nataša je Barbi ikona koja se ne menja, te je godinama uzor mnogim devojčicama i devojkama. Slatka, plava Novosađanka uvek je privlačila pažnju lepim crtama lica, savršenom figurom i vedrim osmehom.

Nataša Bekvalac
Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

S ozbirom da sam je davno videla uživo, znam da je imala manje probleme sa teksturom kože, koje je sada verovatno rešila. Najčešće u te svrhe radimo laserske tretmane kože, koji otklanjaju sitne neravnine, kapilare i hiperpigmentacije.

Prateći Natašinu karijeru godinama unazad, primećujem da se njene crte lica ne menjaju, ali je za njih prvenstveno odgovorna genetika, kao i kod njenih sestara, jer su sve tri zaista lepe.

Što volim da kažem, Nataša ima jedan od, po mom mišljenju, idealnih prirodnih noseva. Moguće je da lepotu održava u pravcu prevencije starenja sitnim procedurama kao što su botoks, injektabilna hidratacija lica i poneka korekcija hijaluronskim filerima.

Ne propustiteKo je Aleksandra Prijović? Od devojčice koju su ismevali u školi u Hrvatskoj, do kraljice Arene

Ali, zaista čuva te svoje crte lica, što je vrlo pohvalno jer ono što priroda podari, a lepo je, ne treba menjati. I dalje ostaje ona lepa Nata iz Novog Sada, uzor po izgledu sad i malo starijoj populaciji žena.

Sloboda Mićalović

Sloboda Mićalović, eh. Ako biste me pitali kako jedna brineta treba da izgleda, to je ona. Žena čije je lice krojeno za sklad sa smeđom bojom kose i koja bez trunke šminke može da ozari svaku prostoriju u koju uđe.

Sloboda Mićalović
Photo: Lepa i srećna

Verujem da Sloboda dosta ulaže u klasičnu kućnu negu kože i dobru hidrataciju organizma, spolja i iznutra. Ima vrlo ozbiljne i ženstvene crte lica, bademaste oči, te podseća na one francuske lepotice kojima osim maskare i crvenog ruža ništa više nije potrebno za naglašavanje svoje lepote.

Upoređujući njen izgled ranije i sada, verujem da je radila korekciju gornje trećine lica botoks tretmanom i hidrataciju usana hijaluronskim filerom, ali umereno.

Ne propustite: Šta jede žena koja je smršala 72 kg? Bojana Stamenov je napravila 2 ključne promene koje tope salo

Ako bih ja brinula o Slobodinoj koži, ne verujem da bih joj predložila ništa više osim mezoterapija, lasera i biorevitalizacije. Eventualno, poneki površni hemijski piling u zimskom periodu. Drago mi je da takve glumačke dive postoje i da su priznate i prepoznate i u svetu.

Jelisaveta Orašanin

To je žena savršene figure. Znam da je korigovala grudi silikonskim implantatima, ali u skladu sa svojom građom, odnosno obimom grudnog koša.

Jelisaveta Orašanin
Foto: Dalibor Danilović

Verujem da je korigovala i nos, ali ne na način na koji smo danas navikli da gledamo devojke koje dolaze iz drugih zemalja. S obzirom da ima izduženi oblik lica, nos joj je vrlo skladan i nije izgubila na svom identitetu.

Za nju mogu da tvrdim da je verovatno radila i korekciju srednje trećine lica hijaluronskim filerima, bez naglašavanja jagodica, što je opet u skladu sa njenim faciesom.

Da li koristi botoks tretmane, ne znam, jer je glumcima to problem zbog mimike koja im je potrebna za svakodnevni posao. Ali, uvek se i doza botoksa može korigovati tako da se mimika očuva donekle.

Ne propustiteTvoj veliki jesenji horoskop 2023 je ovde: Detaljna prognoza od novembra do kraja godine

Naravno, tu je i dobra nega kože kod kuće, jer čim Jelisaveta može bez šminke da bude eksponirana foto-aparatima, znajte da nikad ne leže da spava, a da se ne pobrine da joj koža ostane čista i hidrirana. S godinama i Jelisaveta postaje lepša i zavodljivija.

– Sve tri dame se bave javim poslom, verujem da imaju dobre lekare koji brinu o njihovom izgledu, a mislim da bi tako trebalo i da nastave, kao primer pravilne nege i, ponoviću, kože koja može i bez slojeva i slojeva šminke, da izgleda primerno, lepo i blistavo –  zaključuje dr Maksimović za Stil Kurir.

Brena je za vreme studija bila dadilja Ani Štajdohar

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *